Jouw professionele virtual assistant uit Almere

Ik wil een VA!

Ik ben Jerney Heilig. Ondernemer sinds september 2018. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in secretariële ondersteuning. Als ik niet aan het werk ben geniet ik van het samenzijn met mijn gezin, familie en vrienden. Ik ga graag naar buiten, de natuur in. Daarnaast ga ik vaak naar de bioscoop of het theater, lees ik veel boeken en kan ik genieten van goede muziek.

Ondernemen in de 21ste eeuw

Na 10 jaar bij dezelfde werkgever in diverse ondersteunende functies te hebben gewerkt, heb ik bewust voor het ondernemerschap gekozen. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en het ondernemerschap kriebelde al een tijdje. Begin 2018 raakte ik bekend met de term 'virtual assistant' en het VA-schap. Direct had ik het gevoel: dit is het. Begin september 2018 was het dan ook zover. Ik schreef mijn bedrijf VA Inc. in bij de KvK. Mijn ondernemersavontuur kon beginnen.

Diensten

Waar jouw virtual assistant goed in is

Zorgen voor focus, ontzorgen en op strategisch vlak met je meedenken, dat is waar ik gelukkig van word! Maar ook het plannen en het aanbrengen van structuur zit in mijn bloed en loopt als een rode draad door mijn dagelijks leven. Ik ben niet bang voor stapels met dossiers of overvolle mailboxen. Laat mij mijn gang gaan en er komt weer rust. Ik noem mezelf dan ook een structuurjunkie en ideeëngenerator. 


In een samenwerking vind ik het belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is en dat we er samen voor zorgen dat het gewenste resultaat wordt behaald. Samen tillen we jouw onderneming naar een hoger level.

Bekijk het complete aanbod