Organiseer je werk beter met VA-diensten vanuit Almere

Ik wil een VA!

Het is niet realistisch om alles zelf te willen doen. Een beetje hulp op zijn tijd kan wonderen doen voor jouw onderneming. Ben je op zoek naar ondersteuning in je werkzaamheden? Kies dan voor een virtual assistant! VA Inc. uit Almere biedt een zeer brede verzameling van diensten aan om jou te assisteren in het ondernemen. Of het nu gaat om een uurtje of twee per maand, of om structurele assistentie op wekelijkse basis - alles is mogelijk. Bekijk op deze pagina de standaard pakketten van VA Inc., of neem vandaag nog contact op om jouw maatoplossing te bespreken.

Neem direct contact op

Terug in controle

Zie je door de bomen het bos even niet meer? Neem de controle terug in eigen handen en huur een virtual assistant in. Delegeer taken, bespreek plannen of targets voor een frisse blik en creëer ruimte in je agenda om je volledig te kunnen richten op de toekomst van je onderneming. Alle andere taken laat je gewoon uitvoeren door je persoonlijke assistent. Zo kan je je werk veel makkelijker goed en efficiënt organiseren. 

Bekijk het complete aanbod

De tarieven van VA Inc.

Bij VA Inc. in Almere vind ik het belangrijk dat iedere ondernemer, zelfs de kleinste zelfstandige, van de voordelen van een persoonlijke assistent kan genieten. Mijn prijzen zijn daar dan ook op afgestemd. Je kunt mij inhuren voor een losse uurprijs van € 55,- per uur. Daarnaast zijn er een aantal standaardpakketten die je kunt afnemen. Daarover lees je hieronder meer.

VA-pakketten

Een VA is in te schakelen voor een paar uur of een langere periode. Over het algemeen geldt dat hoe beter de VA jou en jouw onderneming kent, hoe beter zij je van dienst is. Laat de virtual assistant daarom met je meedenken zodat jij meer tijd hebt voor jouw bedrijf.  


VA Inc. in Almere heeft drie standaardpakketten voor virtual assistance-diensten:


Start-up    4 uur per maand    € 210,-
Small business8 uur per maand€ 400,-
Premium16 uur per maand€ 760,-


Zijn de pakketten niet afgestemd op jouw specifieke wensen? Neem dan contact op. Graag zoom ik in op jouw behoeften en wensen. 
VA-pakket bestellen