Houd structuur en overzicht door VA Inc. in Almere

VA Inc. uit Almere is er om jou als zelfstandig ondernemer te ontzorgen. Door taken te delegeren houd je veel beter overzicht op je werk en bovendien houd je meer tijd over om je te richten op de toekomst van jouw onderneming. Kies voor een beter georganiseerde workflow en voor de luxe van een persoonlijke assistent. Als je vragen hebt of graag wilt bespreken hoe VA Inc. jou kan assisteren, neem dan vandaag nog contact op door te bellen naar 06 - 43 27 84 44, een e-mail te sturen naar info@vainc.nl, of door het contactformulier op deze pagina in te vullen.

Referenties


Regien Donders:


"Jerney is een fijne samenwerkingspartner. Ze heeft mij geholpen met het plaatsen van berichten op de social media accounts. Daarnaast is ze erg goed in overzicht creëren en planmatig werken. Enthousiast, to the point en accuraat zijn woorden die bij Jerney passen."


Niels Dorrestein:


Ik ben heel blij met de ondersteuning van Jerney. Ze houdt mijn mailbox en agenda bij en verzorgt de offertes en facturen voor mijn bedrijf. Daarnaast verzorgt ze alle reclame uitingen, social media berichten en advertenties op diverse bedrijfspagina's. Ik ben een vakman en ik heb geen verstand van administratie en marketing. Dit geef ik dan ook graag uit handen aan Jerney.